LOADING

Type to search

Om

Velkommen til strikkedulle

Dorte sep 9
Share

Velkommen til strikkedulle og tak fordi du kigger forbi!

På strikkedulle.dk er en strikkedulle en, der er glad for at strikke, men ikke nødvendigvis en, der er verdensmester i at strikke.

Jeg er selv en glad strikkedulle som altid godt har kunnet li´ at strikke.

Jeg har tidligere kæmpet med at få afsluttet de mange projekter jeg har igangsat. Typisk har jeg slået et (for) stort brød op for så at gå i stå midtvejs og så aldrig få færdiggjort projektet. Efter en stund har jeg så kastet mig ud i et nyt projekt, gået i stå og ja, så kan du vel ligesom selv regne resten ud :-).

Men nu har jeg knækket koden til det der med at få færdiggjort projekterne. Jeg har nedjusteret forestillingerne om, hvor stort et brød jeg skal slå op og så er jeg blevet rigtig god til at læse en opskrift. Og når først ét projekt er afsluttet på succesfuld vis, så er der en helt anden motivation til også at afslutte det næste projekt.

Jeg har 3 børn og derfor konstant nye bestillinger i ordrebogen, men indimellem insisterer jeg også på at strikke lidt til mig selv.

Her hos strikkedulle kan du finde inspiration til strikkeprojekter, som du måske også har lyst til at kaste dig ud i. Jeg håber du har lyst til at følge med på strikkedulle.dk og også gerne give dine input til gode, flotte, lækre og sjove strikkeprojekter.

Kærlig hilsen

Dorte

Tags:
Next Article

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Up

Velkommen til Strikkedulles webshop. Her finder du strikkeopskrifter, som jeg selv designer. Håber du kan finde inspiration til dit strikketøj. Afbryd

%d bloggers like this: