Velkommen til strikkedulle

Velkommen til strikkedulle og tak fordi du kigger forbi!

På strikkedulle.dk er en strikkedulle en, der er glad for at strikke, men ikke nødvendigvis en, der er verdensmester i at strikke.

Jeg er selv en glad strikkedulle som altid godt har kunnet li´ at strikke.

Jeg har tidligere kæmpet med at få afsluttet de mange projekter jeg har igangsat. Typisk har jeg slået et (for) stort brød op for så at gå i stå midtvejs og så aldrig få færdiggjort projektet. Efter en stund har jeg så kastet mig ud i et nyt projekt, gået i stå og ja, så kan du vel ligesom selv regne resten ud :-).

Men nu har jeg knækket koden til det der med at få færdiggjort projekterne. Jeg har nedjusteret forestillingerne om, hvor stort et brød jeg skal slå op og så er jeg blevet rigtig god til at læse en opskrift. Og når først ét projekt er afsluttet på succesfuld vis, så er der en helt anden motivation til også at afslutte det næste projekt.

Jeg har 3 børn og derfor konstant nye bestillinger i ordrebogen, men indimellem insisterer jeg også på at strikke lidt til mig selv.

Her hos strikkedulle kan du finde inspiration til strikkeprojekter, som du måske også har lyst til at kaste dig ud i. Jeg håber du har lyst til at følge med på strikkedulle.dk og også gerne give dine input til gode, flotte, lækre og sjove strikkeprojekter.

Kærlig hilsen

Dorte

Posted in OmTagged

2 thoughts on “Velkommen til strikkedulle

 1. Hej
  Jeg har lige bestilt opskrift på Candyfloss trøjen. Men er usikker på om min verifikation af betalingen er gået igennem.

  På forhånd tak.
  Mvh
  Anette Bisgaard

  1. Hej Anette
   Beklager, så først din besked nu. Ser ud til din ordre er gået igennem. Skriv igen, hvis der er problemer. Og god fornøjelse. Kh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.