Tre af mine favoritter

Selvom jeg elsker stort set alt hvad jeg strikker, så er der nok altid nogle projekter, som man er mere stolt af eller glad for end andre. Dette indlæg er således dedikeret tre af mine favoritter for de sidste 3-4 måneder. Nogle projekter jeg af en eller anden grund bare knuselsker. Har du lyst til at være med, så er du meget velkommen til at dele siden tre favoritter. Det kan du gøre her eller på strikkedulles facebookside.

Tre af mine favoritter

Huerne i vævestrik

Noget af det jeg har strikket, som er blevet brugt allermest er disse huer. Ungerne har haft dem på dagligt og jeg har sågar måtte supplere med yderligere huer i takt med, at de er forsvundet (for altid eller blot for en tid) rundt om på skole og institution. Huerne er i vævestrik og både på udseende og på holdbarheden scorer de højt i min bog. Jeg er helt sikker på, at det er en opskrift jeg kommer til at gå tilbage til igen og igen i takt med at der skal fornyelse til.

Strikkedulles halstørklæde med magnetluk

Halstørklæderne fulgte i kølvandet af huerne og blev til som et alternativ til de ellers så populære halsedisser eller halsrør om man vil. Jeg har selv designet disse halstørklæder og er pavestolt af resultatet. Halstørklæderne er så korte, at ungerne ikke kan binde knude på halstørklædet. Istedet har jeg monteret magnetluk på halstørklæderne og det fungerer altså bare godt. Halstørklæderne er strikket i vævestrik så de kunne matche huerne bedst muligt. Som en sjov detalje har jeg pyntet de forskellige halstørklæder med pomponer, så de hver især har fået deres helt eget udtryk. Et hyggeligt og overskueligt projekt, som jeg varmt kan anbefale at man kaster sig over.

Bifrost tunika

Jeg tror at min tunika med regnbuemønster tager førstepladsen i projekter jeg er stolt af at have lavet. Jeg synes selv, at bifrost tunikaen er blevet så fin og der er ingen tvivl om, at projektet har skubbet min indre designer. Bifrost tunikaen er allerede flittigt brugt. Som en sjov detalje har jeg strikket vanter til i samme regnbuefarver, som ærmer og regnbuemønsteret bærer. Ved lejlighed vil jeg se på et par strikbukser til, men jeg tror det projekt bliver skudt til næste vinterombæring.

Så nu er det din tur. Vis mig dine favoritter – jeg elsker at blive inspireret <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.