Slået op d.

Tre huer på stribe

Hvis du tripper efter at komme i gang med at strikke og ikke helt ved, hvad du skal kaste dig over i første omgang, så kan jeg varmt anbefale at starte ud med en hue. Mine unger bestilte for ikke så længe siden hver deres hue og jeg har virkelig nydt at strikke disse fine varianter, som jeg har købt hos strikbar. Det er blevet til de tre huer på stribe, som du kan se på billedet.

De er ret lette at gå til, opskriften er velbeskrevet og så kræver en hue jo ikke ret mange pindes strik før du faktisk har et færdigt resultat, så man får ganske hurtigt belønning for sine anstrengelser og det kan altså være svært motiverende at have sådanne projekter fra tid til anden.

Jeg har strikket mine i henholdsvis yakuuld blå; yakuuld turkis og yakuuld råhvid.

Til kvasten brugte jeg til mine piger de fine pelskvaster (ræv i sort), som man også kan købe hos strikbar. Til min søn besluttede jeg at lave en pompon – simpelthen fordi jeg syntes det var lidt mere drenget (hvilket han var rørende enig i). Hvis du vil se en guide til at lave en pompon, så finder du den her.

Jeg synes huerne er virkelig klædelige med den vævede strikkestil og så passer de perfekt til mine unger, som altså er i alderen 5-7 år.

Håber disse tre huer på stribe gav lidt hue-inspiration derhjemme. Skriv gerne en kommentar, hvis du har strikket en lækker hue på et tidspunkt, som du gerne vil anbefales.

4 tanker om “Tre huer på stribe

  1. […] noget tid siden strikkede jeg disse super fine og lækre huer i vævestrik til ungerne fra Strikbar. De er blevet utrolig godt modtaget af min, ellers til tider, kritiske […]

  2. […] Huen er relativ hurtig færdig. Det er jo netop det gode ved det jeg kalder tilbehørsprojekter. De er noget hurtigere, at få fra hånden. Således er de også tit gode at have imellem de lidt mere langvarige projekter. Det synes jeg ihvertfald. Har du også lyst til at se de huer jeg har strikket til ungerne, så kig lige her. […]

  3. […] noget tid siden strikkede jeg disse tre huer på stribe  i vævestrik til mine unger. Et virkelig hyggeligt projekt, som ungerne tog rigtig godt imod. Og […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.