Slået op d.

Tørklæde med jaquardmønster

Reklame: indlægget indeholder affiliate links

Efter de mange ribveste, som jeg strikkede op til (og en smule i løbet af) efterårsferien har jeg haft brug for et helt andet projekt. Og det var faktisk ikke bare lige sådan at finde ud af hvad det skulle være. Jeg har godt nok garn liggende til en sweater til mig selv, men besluttede, at jeg havde lyst til at kaste mig ud i noget med en masse farver. Om ikke andet, så for øvelsens skyld. På vej hjem fra en af efterårsferiens mange udflugter besøgte jeg en garnbutik for at få lidt ny inspiration og er nu i fuld gang med et tørklæde i alverdens farvemønstre (tørklæde i jaquardmønster). Det er sjovt og udfordrende og resultatet bliver helt godt. Men det tager også en del tid og engang imellem er det meget godt lige at holde en pause fra arbejdet og kaste sig over noget andet. I takt med at det skrider frem glæder jeg mig dog mere og mere til at se det endelige resultat.

Jeg strikker mit tørklæde med jaquardmønster i Merinould fra Hjertegarn og har valgt en masse forskellige farver, som jeg selv sammensætter og supplerer så efter lyst og temperament med garnrester i kurven.

Opskriften er fra familiejournalen og hvis du også har lyst til en lidt farverig sag i den mørke tid, så finder du den lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.