Strikkedulles årstidskalender #2

Foråret kom jo i torsdags. Altså ifølge kalenderen. Og selvom vi ikke som sådan har mærket meget til det der forårsvejr, så er det tid til at se lidt på Strikkedulles årstidskalender igen. For med ny årstid følger naturligvis også nye projekter.

Men inden vi ser ind i det, så skal vi jo lige omkring det sidste punkt på Strikkedulles årstidskalender for vinteren.

Som jeg fortalte om i dette indlæg, så har jeg jo allerede sat hak ved lufferne i min årstidskalender. Så idag skal det handle om sweater delen af kalenderen.

Og jeg nåede faktisk ikke bare én, men hele tre sweatre inden foråret sådan for alvor blev en realitet.

Strikkedulles årstidskalender #2

Bombesweater

Den første sweater jeg fik færdiggjort var denne, som egentlig fulgte mig i pænt lang tid. Af en eller anden årsag var det et større projekt at få færdiggjort min bombesweater. Heldigvis var den værd at vente på og jeg er virkelig glad for resultatet.

Du kan finde meget mere information om min bombesweater lige her.

En af de der gensere

Den næste sweater har jeg faktisk ikke sådan rigtig for alvor fået fotograferet. Det var nemlig en høstgenser til min søster meget i stil med en jeg tidligere har strikket til mig selv. Jeg undgik jo at dele billeder af den i processen fordi det skulle være en overraskelse til min søster og det er nok også derfor, at jeg aldrig fik taget de billeder, som jeg plejer.

Uanset, så var den et hit og man kan finde mere information om høstgenseren her

Mit helt eget sweater design

Endelig sluttede jeg denne del af årstidskalenderen af med at strikke en (synes jeg selv) super lækker og enkel glatstrikket sweater. Sweateren havde jeg selv designet og jeg er ikke bare glad for, men også pavestolt af resultatet. At designe sine egne strikkeopskrifter er virkelig skægt og jeg har i den grad fået blod på tanden til mange flere projekter i fremtiden.

Forår i strikkedulles årstidskalender

Nu er det jo så, ihvertfald på papiret, blevet forår og jeg er igang med nye projekter. Der vil jo nok altid komme ting indimellem de projekter jeg har sat ind i min årstidskalender – også i denne omgang. Jeg er således igang med et pandebånd/hårbånd til min yngste datter samtidig med at jeg er i fuld gang med at designe en sweater til min mand. De shorts, som jeg også har sat i udsigte her i foråret må liiiige vente et par uger. Men vejrmæssigt er det vist heller ikke det store problem:-).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.