Strikkedulle og de sociale medier

Hvis du har lyst til at følge strikkedulle på andre sociale medier, så er jeg skam både leveringsdygtig i en facebook side og i en instagram profil.

Facebook bruger jeg især til at fortælle lidt om nye indlæg her på siden. Det er altså en ret nem måde lige at følge med i hvornår der er nyt. Du finder min facebook side lige her.

Min instagram profil (@strikkedulle) er spritny og tanken med den er, at man her kan følge projekter blive til. Lige nu er der primært billeder af mit færdige arbejde (fordi jeg lige har oprettet profilen), men det kommer altså til at ændre sig allerede fra i aften :-). Min instagram profil finder du lige her.

Hvis du har lyst vil jeg blive rigtig glad, hvis du vil følge med både hos Strikkedulle og de sociale medier.

Vi høres ved!

KH Strikkedulle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.