Strikkedulle – fra start til nu

Dette indlæg ser lidt på hvad der er sket med Strikkedulle – fra start til nu.

Den spæde opstart på bloggen Strikkedulle

Strikkedulle.dk startede ud i det helt små for lidt over et års tid siden. Jeg var blevet (gen) bidt af en gal strikkepind og havde lyst til at dele mine projekter i blogmediet. Et medie, som jeg i øvrigt holder rigtig meget af og tidligere har benyttet i helt andre sammenhænge. Jeg startede således Strikkedulle bloggen op og skrev om løst og fast, med udgangspunkt i kreative projekter, sjove idéer og påhit.

Ret hurtigt skulle det dog vise sig, at strikken for alvor havde bidt sig fast i mit kreative jeg og det udviklede sig langsomt til et mere og mere seriøst forhold. Hvis man kan bruge et sådant billede :-). Jeg begyndte således at designe mine egne strikke kreationer og blev bedre og bedre til det. Altså hvis jeg selv skal sige det.

I starten delte jeg blot de projekter jeg havde lavet inde på bloggen, men i takt med, at ambitionerne blev større, blev timerne brugt på et projekt også en del flere. Og jeg besluttede, at strikkedulle skulle suppleres med et shopmodul, så mine helt egne designede strikkeprojekter kunne sættes til salg herinde.

Og sådan opstod altså shoppen og bloggen, Strikkedulle.

Shoppen Strikkedulle

Shoppen er stadig i sin spæde opstart. Jeg har i skrivende stund en håndfuld strikkeopskrifter til salg på shoppen og en liste så lang, så lang i hovedet (og lidt på papiret).

Jeg har stadigvæk en masse at lære omkring det at designe strikkeopskrifter, om hvordan man bedst formulerer sig i en opskrift, om hvordan man graduerer til rigtig mange størrelser osv, osv. Og jeg arbejder hele tiden på at blive bedre og bedre til hele processen.

Noget af det der falder mig sværest er tålmodigheden omkring hele processen. For et er, at jeg selv får strikket og beskrevet en opskrift, som den skal være. Men så er der hele tiden der går med teststrik. Med opskrift tilpasning osv., og så først derefter kan jeg endelig sætte opskriften på bloggen.

Fælles for mine nuværende opskrifter er således også, at de er utrolig enkle og relativ lette at gå til. Jeg elsker dog at nørde nye teknikker, mønstre mm, så i takt med at jeg bliver bedre vil opskrifterne selvfølgelig også komme til at variere en del mere i sværhedsgrader.

Strik fylder efterhånden en hel del for mig (og min mand vil nok også mene, at strik(kegarn) fylder en hel del i vores hjem :-). Og det er ingen hemmelighed, at det må det meget gerne blive ved med. Også gerne endnu mere end nu. Det er nemlig en sjov og spændende rejse, som kun lige er begyndt.

Jeg glæder mig derfor også hver gang der er en af jer, der er så sød at like, kommentere og dele alle mine projekter og ultimativt glæder jeg mig selvfølgelig rigtig meget over når der er nogen, der køber en af mine opskrifter.

Så tusind tak til jer der følger med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.