Strikkedit og strikkedat

Jeg har lavet en strikkekalender. Sådan en fin lille lyserød sag med masser af projekter markeret ud dag for dag. Det lyder nok en anelse kedeligt, måske lidt for struktureret til at lade hele den kreative proces få frit løb. Det er det måske også, men det virker;).

Det er nemlig sådan, at jeg har bundet mig selv op på en del forskellige projekter frem til jul og det kræver altså, at jeg formår at holde mig et overblik og ikke kaster mig over de mange øvrige projekter, som jeg også har lyst til at give mig i kast med.

Det kan nemlig indimellem være pivsvært at bevare motivationen på ét projekt og gøre det helt færdigt inden jeg ivrigt kaster mig ud i et nyt projekt, men på en eller anden måde er der også en motivation i at kunne hakke projekterne af et for et i min lille hjemmegjorte strikkekalender.

Således lykkedes det mig også at få færdiggjort det vævestrikkede halstørklæde til Nils her i weekenden. Et tørklæde der er superfint i både farve og teknik, men som, indrømmet, trak lidt tænder ud den sidste halve meters tid. Der var strikkeprojektet jo meget, meget kendt stof og jeg kunne godt mærke, at jeg begyndte at skæve ret længselsfuldt over mod det næste projekt. Men jeg holdt mig i skindet og strikkede løs og således kunne min mand her til morgen iføre sig sit lækre (synes jeg) halstørklæde.

Jeg har egentlig ikke planer om at fortsætte kalendergymnastikken efter jul. Mine strikkeprojekter må meget gerne være lystdrevne og komme og gå lidt efter temperament og humør. Men jeg komme nok igen til at have lovet mig selv ud til flere projekter og derfor kunne det sagtens være en metode jeg igen tager i brug når tiden føles lidt knap i forhold til hvad jeg har bundet mig selv op på.

Mine indlæg under navnet strikkedit og strikkedat skal i øvrigt ses som nogle lidt mere snakkende indlæg. Indlæg med løst og fast om strikkerier og andre kreative projekter og indlæg, hvor der er flere ord end billeder. Håber du har lyst til at læse med her.

Ha’ en skøn uge.

1 thought on “Strikkedit og strikkedat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.