Slået op d.

Strik i vinterferien

I dag starter vinterferien for rigtig mange og også for mig og min lille familie. Vi har planlagt en masse rare og sjove aktiviteter og jeg glæder mig til masser af hygge her i vinterkulden.

Vi trænger nemlig til at trække stikket for en stund. Imorgen tager vi nogle dage i et feriecenter, hvor der er masser af mulighed for leg og vandplaskeri og med en beliggenhed ved vesterhavet satser vi også på nogle gode naturoplevelser.

Strikketøjet skal naturligvis med. Huen til min bedre halvdel er jeg ikke blevet helt færdig med. Jeg forsøger at nå det idag, men ellers kommer den med på ferie til færdiggørelse. Og så glæder jeg mig ellers til at komme igang med høstgenseren til min søster.

Strik i vinterferien

Hvis du mangler et projekt til vinterferien er her et par forslag:

Bombesweater

Ingen tvivl om, at det har været et omfattende projekt, at strikke en bombesweater, men resultatet er altså også derefter og jeg knuselsker min uldne, florlette sweater, som selvfølgelig skal med en tur til vesterhavet. Du finder meget mere info om bombesweateren her.

Ribhuen

Jeg har efterhånden nævnt ribhuen en del gange, men altså det er et super nemt projekt og så vupti har man en skøn hue at varme sig på. Opskrift og garnforbrug finder du lige her og vil du hellere have en børnevariant finder du den her

Vanter til den kolde tid

Nu slutter den kolde sæson forhåbentlig snart, men måske var det alligevel en god ide at strikke et par vanter til at klare sig igennem den sidste periode med frostvejr. Jeg er ihvertfald glade for mine du finder opskrift og garnforbrug lige her

Bifrost tunika

Min fine bifrosttunika, som jeg er så glad for skal også med på vinterferie. Jeg elsker, at min datter befinder sig så godt i den og kan varmt anbefale det projekt. Du finder opskrift og garnforbrug lige her

Strikket nederdel til børn

Endelig kunne en idé til strik i vinterferien også være denne skønne stribede nederdel. Min yngste er ihvertfald glad for nederdelen og jeg overvejer hvornår jeg kan finde tid til at lave en mere. Opskrift og garnforbrug finder du lige her

Håber, at du får en skøn vinterferie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *