Smuk hue med snoninger

Smuk hue med snoningerDen eneste hjemmestrikkede pakke der kom under træet hjemme hos mig i år, var en hue strikket til min mor. En smuk hue med snoninger.

Huen er strikket i det lækre Lala Berlin Fluffy garn fra Lana Grossa og man kan købe et kit med garn og den super flotte, og store, pompom lige her.

Jeg synes snoninger er ret sjove at lave og går lidt og lurer på, hvornår næste projekt med snoninger skal finde sted. Har du nogle sjove idéer, så er jeg altså meget lydhør.

Huen er relativ hurtig færdig. Det er jo netop det gode ved det jeg kalder tilbehørsprojekter. De er noget hurtigere, at få fra hånden. Således er de også tit gode at have imellem de lidt mere langvarige projekter. Det synes jeg ihvertfald. Har du også lyst til at se de huer jeg har strikket til ungerne, så kig lige her.

Jeg går iøvrigt og pønser lidt på en strikkekalender. Sådan en der skal følge årstiderne og som skal indeholde minimum 1-2 projekter, som jeg skal udfordre mig selv lidt med i løbet af året. Men jeg skal lige have det helt på plads inde i hovedet inden jeg søsætter projektet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.