Regnbuemønster

Godt nytår!

Regnbuemønster

Her på årets første dag vil jeg benytte lejligheden til at dele det regnbuemønster, som jeg bl.a. har brugt som skabelon til min ældste datters bifrost-tunika. Den kommer jeg til at skrive en masse mere om snart, men først dette fine mønster, som min mand har udarbejdet i excel i tæt samarbejde med min datter. Min datter var undervejs i processen aldrig var i tvivl om, hvordan hun gerne ville have sin tunika til at se ud og det var sjovt at have hende med hele vejen. .

Jeg har, som sagt brugt mit regnbuemønster til at strikke efter, men det fungerer også rigtig fint som perleplademønster, som mønster til korssting eller lignende.

Jeg håber du også kan finde inspiration i mønsteret, som du kan hente nedenfor.

Regnbuemønster

Strikkedulle 2018

Jeg vil også gerne knytte et par ord om strikkedulle. Jeg har virkelig været glad for at starte strikkedulle op i 2017 og jeg glæder mig rigtig meget til at fylde masser af indhold herind på bloggen i løbet af 2018. Det summer allerede med gode, sjove og kreative idéer og jeg håber virkelig, at I er mange der vil tage jer tid til at lægge vejen forbi.

Mine ambitioner for strikkedulle er mange, men allerstørst er ønsket om at skabe et fora, hvor vi i fællesskab kan udveksle idéer, sparre og inspirere hinanden. Det var også derfor, at jeg allerede i starten af strikkedulles levetid oprettede en facebookside (som du iøvrigt finder lige her) med en dertilhørende online strikkeklub (som du finder lige her). Du skal være mere end hjertelig velkommen til at like, dele og blive medlem af både det ene og det andet facebookfora. Jo flere vi bliver, jo sjovere bliver det.

Tak til dem, der allerede i 2017 lagde vejen forbi strikkedulle og strikkedulles sociale medier. Håber vi ses i 2018.

1 thought on “Regnbuemønster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.