På pinden i weekenden

Weekenden nærmer sig med hastige skridt og det er virkelig værdsat. Og helt naturligt trænger der sig et vigtigt spørgsmål frem: Hvad skal jeg have på pinden i weekenden? De sidste par uger har jeg strikket vanter til mine børn. Tre par er det blevet til og jeg må indrømme, at selvom de er blevet modtaget på fornemmeste vis, så har jeg brug for forandringer. Havde ellers besluttet at strikket et par til mig selv, men det kommer lige på min liste til om noget tid.

Skæver jeg til min strikkekalender – strikkedulles årstidskalender, så kan jeg jo sætte hak ved mit første punkt i vintersæsonen, som jo netop var vanter. Eller luffer, som man jo også snildt kan kalde dem. Og det kommer der et helt separat indlæg om snart. Når jeg omsider kan få taget et ordentligt billede af de her vanter. Man kan virkelig mærke at det er den mørke tid man er i, når man ikke kan nå at taget et eneste godt billede i hverdagene.

Nå, men tilbage til hvad der skal på pinden i weekenden. Mulighederne er jo mange. Jeg vil for eksempel gerne strikke en hue til mig selv. Men det garn jeg egentlig havde tænkt skulle være til det formål er endnu ikke kommet. Så det bliver nok ihvertfald ikke fredagsprojektet. Jeg bør nok også komme videre med min #bombesweater. Den har ligget stille mens vanteproduktionen har været igang og så kan det altså godt være lidt svært at genoptage igen. Jeg er færdig med ryggen, så projektet er overskueligt. Nu får vi se. Endelig kunne jeg gå igang med den næste sweater på årstidskalenderen. Det er høstgenseren, som er så populær i øjeblikket. En fødselsdagsgave til min søster.

Måske kan det også blive noget helt fjerde. Måske kunne jeg få en idé fra dig. Så spørgsmålet herfra lyder: Hvad har du på pinden i weekenden?

Rigtig god weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.