LOADING

Type to search

Strik Strikkeopskrift

En lækker lyserød sag

Dorte nov 11
Share

Reklame: Indlægget indeholder affiliate links

Jeg har på ret kort tid strikket en lækker lyserød sag til mig selv. Vaskeægte egostrik og jeg glæder mig til at bo i den henover de kolde måneder vi har i vente.

Sweateren er strikket efter denne opskrift og ja, hvis du synes, at den minder lidt om en sweater fra Ganni, så har du helt ret. Kristianes Høstgenser er nemlig stærkt inspireret af en lækker sag fra Ganni. Jeg har dog lavet nogle tilpasninger til sweateren i erkendelse af, at store ærmer og små børn kan være lidt af en anstrengt kombination og fordi jeg var lidt bange for, at jeg ville komme til at svømme lidt væk i de store ærmer (smag og behag er heldigvis forskellig). Derfor har jeg istedet for at lave bølgemønster på ærmerne blot strikket helt klassiske ærmer i perlestrik (som på ryggen af sweateren)

Opskriften er nem at gå til og med de store pinde er den også relativ hurtig at strikke.

Jeg har strikket sweateren i Du store Alpakka Pus med følgetråd i Du store Alpakka Faerytale. Garnet er virkelig lækkert at strikke med og virkelig lækkert at have på. Jeg har valgt mørk rosa, men der er så utrolig mange flotte farvekombinationer, så kunne komme i tanke om virkelig mange farver der ville klæde denne strik.

Tags:

You Might also Like

4 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen til Strikkedulles webshop. Her finder du strikkeopskrifter, som jeg selv designer. Håber du kan finde inspiration til dit strikketøj. Afbryd

%d bloggers like this: