Inspiration til julegaver og en julerabatkode

Reklame: Indlægget indeholder affiliate links

En hjemmegjort julegave. Sådan en hvor der er gjort noget ud af det. En man bare ved, vil glæde modtageren. Sådan en julegave er da en god ting. Og du kan heldigvis nå det endnu og hvis du sidder og pønser på en hjemmegjort julegave, men ikke helt ved hvad det skal være er her et par idéer. Sluttelig kommer der også en julerabatkode, som du kan bruge fra d. 11. til d. 15. december.

Inspiration til julegaver og en julerabatkode

Skal du strikke noget til en kær veninde, en søster, mor, kusine eller lignende, så synes jeg at du med fordel kan gå igang med denne lækre sweater, som både er hurtig strikket (det gøres nemlig på pind 8/9) og som virkelig rammer lige i øjet på hvad der er moderne lige nu.

Skal du istedet strikke noget til ham – kæresten, manden, broren, faren, vennen – så anbefaler jeg kraftigt dette flotte, flotte halstørklæde, som igen er et relativt nemt projekt, som virkelig giver et flot resultat.

Er det istedet børnene eller børnebørnene du vil forkæle med en hjemmegjort gave, så er disse huer virkelig pæne og gode til børn. Hvis du har tid og overskud kan jeg varmt anbefale at du strikker et helt sæt. I sættet tænker jeg, at der både strikkes hue og dette lækre halstørklæde med magnetluk.

Og endelig, hvis du skal ønske dig noget til dig selv, så er garn og strikketilbehør jo altid velkomment og det kan man få masser af lige her hos Rito. Og det er lige her, at julerabatkoden kommer ind i billedet. Fra mandag d. 11. december og til og med fredag d. 15. december kan du nemlig få 10% rabat på ALT. Det eneste du skal gøre er at bruge koden ritojul2017. Jeg skal ihvertfald ind og snuse på siderne:).

Rigtig god fornøjelse med julerierne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.