Slået op d.

Hjemmestrikket nissehue

Reklame: Indlægget indeholder affiliate links

December måned nærmer sig og jeg synes der er noget (jule)hyggeligt i, at man 1. december tager en (hjemmestrikket) nissehue på inden man bevæger sig udenfor.

I år er jeg (selvfølgelig :-)) igang med at strikke vores nissehuer herhjemme og det har jeg faktisk brugt det meste af aftenerne på i denne uge. Jeg kom nemlig lidt skævt fra start og måtte erkende, at den første udgave af en hjemmestrikket nissehue var for stor i forhold til omkredsen på mine børns hoveder. Men heldigvis er intet så galt at det ikke er godt for noget og nissehuen klæder altså også mig :-).

Derfor munder projekt hjemmestrikket nissehue ud i ikke mindre end 4 nissehuer, som vi glæder os til at ibrugtage.

Jeg har benyttet mig af denne opskrift som er virkelig enkel at gå til. Jeg har strikket huen i str 2 år til ungerne og har så valgt at bruge en rundpind 5 hele vejen igennem og strikke 13 cm op før jeg startede indtagningen. Det gav altså et fint resultat. Jeg har, udover garnet fra drops, som jeg havde købt her også brugt en super fin blingeffekt følgetråd fra du store Alpakka, som tilsvarende kan købes her. Det giver huen et fint glimt og er lige noget der passer til julen. Jeg overvejer lidt at putte en grøn farve ind i min søns hue istedet for blingeffekten, men tænker at han selv får lov at træffe den afgørelse :-).

Du kan sagtens nå det endnu. Huen er som nævnt virkelig nem at gå til og færdig på ingen tid. Husk at tjekke min guide ud til at lave pomponer lige her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.