Slået op d.

Online strikkeklub: Vil du vise dit strikkeprojekt?

Jeg synes det er så hyggeligt at strikke og jeg synes det er ualmindelig hyggeligt at snakke strik med andre der deler min begejstring Hvor man uden omsvøb kan spørge: “Vil du vise mig dit strikkeprojekt” og hvor man kan lære noget, udveksle gode idéer og så fremdeles.

Derfor går jeg også og barsler med idéen om, at lave en hyggelig lille strikkecafé i mit lille lokale hjørne af Århus. Bare sådan nogle hyggeaftener et par gange om året – måske med flest i de mørke måneder – hvor der er te på kanden, ild i pejsen, knas i skålene og ikke mindst gløder i strikkepindene. Jeg er ikke helt sikker på, hvordan jeg skal gribe det an, så vender det lige i hovedet et par gange imens julemåneden buldrer derudaf.

Og imens jeg vender tankerne om en fysisk strikkeklub i hovedet, så vil jeg forsøge mig med et lille online strikkeklub i mellemtiden. Et lille eksperiment for at se om der er nogen der kunne have lyst til at være med. Tanken er, at vi allesammen viser vores igangværende strikkeprojekt inde på facebook. Gerne med et par ord tilknyttet om sværhedsgrad, garntype eller lignende.

Jeg aner ikke om der er nogen der vil være med, men nu spørger jeg alligevel: Vil du vise dit strikkeprojekt? Jeg starter selvfølgelig ud, så hop ind på facebook og følg med og vis meget gerne dit strikkeprojekt.

Du finder strikkedulles facebookside lige her

Rigtig god mandag derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.