Basishuen

Jeg elsker at strikke. Det er der vist ingen i min omgangskreds der er i tvivl om. Jeg synes det er fantastisk at kreere og skabe masser af fine klædningsstykker til garderoben. Og jeg nyder at iføre mig mit eget design. Ofte har jeg et projekt på pinden, der kræver adskillige masker. Og indimellem, så nyder jeg at kaste mig over et projekt, der kan afsluttes på ganske kort tid. Basishuen er en af de projekter. Huen er lækker i sit udtryk, helt enkel og super blød. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det bliver en fast del af garderoben i den kommende kolde tid.

Basishuen

Der er ikke så meget hurlumhej omkring basishuen. Det er en ribstrikket hue i dobbelt rib, som giver et lækkert udtryk. Det synes jeg ihvertfald :-).

Jeg har strikket basishuen i én tråd Ellen by Permin og én tråd tynd silk kid mohair fra Sandnes. Ellen by Permin er en af mine yndlingsgarner. Det er en blanding af bomuld og uld. Løbelængden er længere end lang og så bliver slutresultatet når du bruger Ellen by Permin som her, i kombination med silk kid mohair, så super lækkert blødt og let. (Ja, du kan nok høre, at jeg er begejstret :-)).

Huen er strikket rundt på pind nr 4 og i den grønne har jeg suppleret med en effekttråd, Du store Alpakka Bling. Det giver sådan et lidt festligere udtryk og er især et hit blandt mine børn, om end jeg også selv er pjattet med lidt bling i hverdagen.

Basishuen er nem at gå til og kan strikkes helt fra begynderstadiet. Du skal bare mestre ret og vrang, så bliver det en succes.

Du kan erhverve dig en opskrift på basishuen lige her på Strikkedulles webshop.

Rigtig god fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.