Adventsdekoration: Et snelandskab

Det kribler gevaldigt i fingrene i disse dage. Vi har givet efter for kløen hjemme hos os og julepynten er således ved at indfinde sig rundt omkring i kroge og hjørner. Det er super hyggeligt og jeg glæder mig til at få lavet små sjove kreationer løbende med ungerne i hele julemåneden.

Jeg har været forholdsvis tidligt ude og kreeret en skøn adventsdekoration: et snelandskab. Den er simpelthen så såre simpel og alligevel så fin og køn at se på. Jeg har tidligere lavet helt klassiske adventskranse og senest mosdækkede juledekorationer med forskelligt pynt på. Og det er også helt vildt flot og hyggeligt, men i år besluttede jeg, at det skulle være helt simpelt og uden behov for at skulle vande.

Jeg har brugt følgende:

  • Et rundt guldfarvet fad
  • 2 store hjorte (indkøbt i føtex)
  • Nogle små graner og en lille hjort (fra tidligere år)
  • 2 poser kunstig sne (købt i kvickly)
  • 4 tykke lys

Start med at finde ud af, hvor på pladen dine ting skal placeres. Smelt bunden i dine lys og sæt dem fast på dit fad. Hold fast et øjeblik, så bliver de relativt stabilt stående. Drys et godt snelag på fadet og stil nu dine dyr og graner der, hvor du tænker de tager sig bedst ud. Drys med yderligere sne, så det ser ud til, at dyr og træer har stået i snevejr. Nemt og enkelt – og pænt!

Har du lavet en adventsdekoration og hvordan ser din ud?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.